Home / Om Puertoricoguiden.se

 

Puerto Rico Guiden är skapad av resenärer för resenärer, med tanken om att samla all information på ett ställe och göra det enklare för alla som är intresserad av Puerto Rico att hitta fakta och bra resetips inför resan dit. Puerto Rico är en fantastisk ö som allt fler upptäcker och vi hoppas att Puertoricoguiden.se kan hjälpa fler svenskar att få upp ögonen för denna fantastiska paradisö i Karibien.

På Puertoricoguiden.se hittar du allt som kan tänkas vara bra att veta både innan och under resan till Puerto Rico. På denna hemsida kan du läsa mer om vilka som är de bästa stränderna, de bästa hotellen, vad som finns att göra och mycket mer. Du får också praktiska fakta och mer kunskap om kulturen och lokalbefolkningen som bor på Puerto Rico.

 

Allt detta kommer att göra din vistelse på Puerto Rico bättre och smidigare. Vi är experter på Puerto Rico och vi står alltid redo att hjälpa till vid eventuella frågor. Har du några funderingar kring hotell eller något annat så kan vi hjälpa till med rekommendationer.

Puertoricoguiden.se är en del av resegruppen Destinavo. För samarbete och annonsering går det bra att maila till media@destinavo.com eller fylla i kontaktformuläret här.

 
Share this page